Hagelstorm - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Leonie Meijerink - WaarBenJij.nu Hagelstorm - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Leonie Meijerink - WaarBenJij.nu

Hagelstorm

Door: Leonie

Blijf op de hoogte en volg Leonie

12 Mei 2009 | Zambia, Lusaka

Vorige week kwam ik net op tijd binnen, omdat ik al een flinke bui zag hangen. De kat was weggedoken onder de tafel, wat ik wel wat vreemd vond, vooral omdat ze ook niet tevoorschijn wilde komen toen ik haar eten voorschotelde. En ineens barstte het los, een enorme hagelbui. Nog nooit zoiets gezien.Het waren enorme keien en het was net of ik in een popcornmachine woonde. Nadia die bij me op bezoek kwam stond voor mijn huis met haar auto maar kon er gewoon niet een paar meter uitlopen om niet geraakt te worden. Vanzelfsprekend had ik (net als veel andere mensen hoorde ik later) lekkage, maar dat was niet zo raar na zo'n bui. En zoals je op het plaatje ziet, is de prachtige plant die al zoveel gegroeid was, gatenkaas geworden. Jammer.

• 12 Mei 2009 - 19:43

Lijn:

Ha Leo, wat heb je een toffe tijd zeg! En je komt al bijna naar NL: kijk ik echt naar uit! Mailen voor een afspraak??
    Hier alles goed, liefs Lijn

• 13 Mei 2009 - 11:07

Karen:

Hee Leo,

Balen zeg, weer lekkage - moeten we onze gereedschapskist meenemen?

• 14 Mei 2009 - 19:17

Robert:

Wij komen toch niet net aan tijdens het begin van het hagelseizoen?

• 26 Mei 2009 - 13:57

Beukje:

Geitenkaas! om met Cruijff te spreken.....
    hier ook een beetje noodweer in NL, onweer en hagelsteentjes vannacht. Toet Ziens in juni!!

X beukje