english/nederlands: online! - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Leonie Meijerink - WaarBenJij.nu english/nederlands: online! - Reisverslag uit Lusaka, Zambia van Leonie Meijerink - WaarBenJij.nu

english/nederlands: online!

Door: Leonie

Blijf op de hoogte en volg Leonie

13 Januari 2009 | Zambia, Lusaka

Hallo allemaal,
Ik ben vanaf vandaag ook thuis online. Dus is het een stuk makkelijker om te skypen en bij te kletsen: dus nodig me maar uit als je wilt!

Hi everyone,
As of today I've got internet from home. That will make it a lot easier to skype or chat and keep in touch. so feel free to invite me on your list!

• 14 Januari 2009 - 16:34

Ingrid:

He Leo,
    wat is je skypenaam? Ik kan je niet vinden op de skype. Onze skypenaam is koeneningrid

groetjes en tot skypes
    Ingrid

• 16 Januari 2009 - 09:31

Maartje:

Hoi Leonie,

Ik heb net even wat rondgekeken op je site en wow, wat een geweldige uitdaging ben je aangegaan! Ik kwam op deze site omdat ik in februari 3 maanden naar zambia wil gaan voor mijn masteronderzoek. Ik ben nu hard bezig contacten daar te leggen, maar dat valt nog niet mee over de mail! Ik ben dus erg blij een "nederlands- zambiaanse" ;-) te hebben gevonden en hoop dat je me op welke manier dan ook een beetje kan helpen! Als je er wat in ziet zou je me dan kunnen mailen op maartje_gardeniers@hotmail.com, ik zal dan ook wat meer uitleg geven over wat ik precies van plan ben!

Alvast bedankt! Groetjes, Maartje

• 20 Januari 2009 - 08:15

Beukje:

hé leo,

Vrijdag gewonnen met ballen, vanavond weer! dus goed bezig hier in NL! Skypen wordt volgende week ergens als ik b ij Billie ga eten ergens.. je kent het wel, drukke agenda's! haha. Werk ze!